23 mars 2007

Rotat i gömmorna..

Ok, förvisso var det längesedan jag var ute på den typen av träning som blir i morgon, men det här är ju löjligt!
Hittar inte mina skogskläder.. *Snopen* Nå, vattenavvisande och tunnt fodrade byxor samt klubbjacka funkar det med! Men M90, åh M90..
Stolryggan står halvpackad, tjänstetecken, bollar, halsband och annat träningsmojs redo. Termosen framplockad och fylld med hetvatten och maskindiskmedel.
Planering av träning ligger i huvudet.

Jag ser löjligt mycket fram emot i morgon!!

22 mars 2007

Det som göms i snö..

Nu har den nya snön mer eller mindre försvunnit igen, ute strålar solen från en klarblå himmel. Obarmhärtigt blottande det som försvann under snö i januari..
Ska dricka lite kaffe och sedan ta tag i min trädgård. Pulka och skidor lär inte behövas mer i år (hoppas jag) och ska förpassas till förrådet. Det ÄR vår!

Solfilmningen igår gick väl nätt och jämt sådär. Men jag har sett värre och det fyller sin funktion, så det får se ut som det gör. I helgen ska jag och hund ut på första sökträningen för året, sååå ljuvligt!! Har verkligen saknat skogsträningen! Någonstans här i gömmorna ska min stolrygga finnas. Nu gäller det att organisera upp och förbereda träning. Men fy fasen så kul!!

Måtte bara inte barnen bli sjuka. Just som de tillfrisknat och slussats tillbaka till dagis så börjar influensa härja där..

21 mars 2007

Solfilmsdax!

Måste solfilma rutorna på bilen INNAN vi har transporterat hundarna i den.. *Vis av erfarenhet*
Så nu har jag varit och handlat solskyddsfilm och ska ta uti med prjektet. Jag har solfilmat ett flertal bilar genom åren, även tävlande ljudbilar. Men det är mååånga år sedan nu. Återstår att se om jag bli knäpp(are) på kuppen.. *S*

Wish me luck!

20 mars 2007

Intressant...

"Försäkringskassan i Borlänge har egna regler"

Fler än jag som råkat ut för det och som nu vågat sig till tidningen. Själv mailade jag tidningen och kompletterade upp lite. Får se om de är intresserade av att bygga vidare på storyn. Inte bara tror, utan VET, att det behövs!

Förbannade FK!

18 mars 2007

Vart tog våren vägen?

Ok, vi är förvisso bara i slutet av mars, men våren gav mersmak. Vad ser man då när man kommer upp idag? SNÖ! Vitt på marken och i luften yr det "vitt skit"! Det verkligen toksnöar!
Dessvärre är det ju minusgrader också.. Jag som verkligen trodde att vi skulle slippa snö nu.
Fram med pulkor och snöskyfflar igen?