27 januari 2007

Inlägget nedan..

..skulle ju inte vara här, utan i hundbloggen.. *S*
Nå, får ändra när jag giter!

Just nu ligger store sonen i magsjuka och jag känner mig ganska ynklig. Så sängen nästa!

Fett och muskler!

När allt fett är förbrukat och blivit till muskler, så måste man tillsätta lite nytt fett att bygga nya muskler på. I denna hastigheten så kommer Allan att vara i gott utställningsskick till vårsäsongen startar!
Tacksamt verkligen! Har sällan varit med om en hund som varit lättare att bygga muskler på och då är det ändå en del erfarenhet jag har.
Snygg är han och snyggare kommer han att bli!

Men nu gäller 50 gram ister som tillskott varje dag. På kvällsmålet.. Resultat? En mycket tjurig Allan blänger på mig på morgonmålet. Blänger sedan på skålen för att återigen blänga på mig..

"Är det HÄR vad jag får?? Några torra kulor??"

Japp, det ÄR lätt att skämma bort en liten Allan.. :oD

26 januari 2007

Helg, ljuva helg!

Äntligen helg igen! Jag ska njuta av varje sekund, samla på mig ny ork och ny kraft! Bara vara.. Ta hand om det som är.. Härligt!

Har lite bloggångest. Sedan jag flyttade bloggen hit, så har jag svårt att få till några vettiga inlägg. Mina tankar om att skriva en öppen blogg som inte blottar allt var lättare i tanken än i verkligheten.. *S* Kommer inte ett enda vettigt ord ur mig och min blogg är lika B och trist som alla de andra i skaran. *Host*
Borde skriva nåt kreativt. Nåt som utvecklar. Antingen mig eller eventuell läsare. Något som får tanken att vandra och nya infallsvinklar att öppna sig..
Men orden infinner sig inte och helt ärligt; jag har annat att tänka på! :oD

Så min blogg fortsätter att vara en bluttobläblogg ett tag till! Var sak har sin tid!

Trevlig helg!

24 januari 2007

Kylan biter i näsan..

Så har termometern varit nere och sniffat på -20 grader under 1,5 dygn. Hundarna har hoppat på tre ben, det var helt enkelt FÖR kallt. Själv gillar jag när kylan biter till, så länge jag bara är klädd för det.
Idag är temperaturen lite mer normala -8 och snöflingor singlar stillsamt till marken. Hade varit mysigt om det kom ett nytt lager snö nu. Förvisso har vi redan 3 dm, men nu har den ju legat i flera dagar och börjar bli smutsig trots kyla.

Ikväll blir det första judopasset för storebror! Ska bli väldigt spännande.. :o)