05 januari 2007

Steg för steg..

Jag sneglar på det som kommit till mig. Det nya året. Tar ett försiktigt steg och ser om marken håller.. Det gör den!! Tar ytterligare ett steg. Ännu ett. Känner efter. Livet är bra härligt!
Det var inte vägen jag hade tänkt att ta. Mina planer såg aningens annorlunda ut. Men livet är en berg- och dalbana och när man minst anar det, så svänger det och det hisnar! Killar i magen. En skräckblandad förtjusning.. :o)

Så jag fortsätter att se vad det nya året har att ge. Tar emot med vidöppna armar. Steg för steg.. Märkligt är det. Konstigt. Men precis som det ska vara.. Oskrivna blad där man kan fylla sida efter sida. Leva sitt liv, precis så som man vill och kan. Utan moraliska hinder. Utan att lyssna mer än till sitt innersta. Jag gör det och ser vart det bär hän.

Me like! :o)

01 januari 2007

Välkommen 2007!

Omtumlande, härligt, oroande.. Så startade det nya året! Njuter och tar steg för steg. Det finns så mycket jag vill skriva, men jag nöjer mig med detta.. *L*

Välkommen 2007! Nytt år, nya möjligheter och en ny start i livet?
Gott nytt alla!!

31 december 2006

1 år!!!

1 år har jag nu bloggat om mitt liv! Ett helt år! Många inlägg har det blivit, utspridda på flera ställen. Byte av blogg när nya steg har tagits i livet. Men 1 år sedan jag började!


DET är nått att fira! :o)


Knyter ihop 2006!


När jag var yngre, så handlade nyår om att festa och ha skoj! Fira. Numera har min syn ändrats. Nyår för mig är att lägga ett gammalt år bakom mig och få en chans att blicka framåt på ett helt nytt, fräscht, orört år. Detta borde man kunna göra vilken dag som helst på året, men det blir mer uppenbart på nyårsaftons 12-slag! :o)

Hade en diskussion om detta med mitt nedstämda X som var så anti.. "Varför ens fira??" Förklarade min syn på det hela och berättade att jag inte har "firat" på flera år, utan sett det just annorlunda. Han verkade köpa hela konceptet och blev mycket gladare och jag hoppas att han tänker så ikväll.


2006 har varit ett omtumlande år. Bättre än 2005 och 2004, men fortfarande mycket mörker. Året började på värsta tänkbara sätt med en mark som fullkomligt rämnade. 12-slaget skålade jag i rödvin och pratade i telefon med någon annan som satt ensam. Nyårslöftet var att lägga mer tid på mig själv och det jag behövde. Barnfria dagar skulle jag inte bry mig så mycket om "måsten" utan göra det som jag ville.

Första delen av 2006 inledde jag ett förhållande med en till synes ljuvlig människa. Vi tillbringade ett halvår tillsammans och det slutade med att jag insåg vad han verkligen var för en människa. Mina farhågor styrktes efter att vi brutit upp det vi hade.

En ny hund kom in i mitt liv. Hunden jag har väntat på, som fyllde det tomrum som jag haft i mig! Ytterligare en hund flyttade in här. En liten dam som fått mig att öppna ögonen för småhundar. Nyligen flyttade då X:ets hund söderöver.

Barnen har utvecklats och vuxit massor under 2006. Minsta sonen har fått glasögon och den äldre har äntligen börjat växa och följa sin kurva.

Och så X:et dårå. Det som började med en katastrof 2006 har sakta utvecklats till något bättre för att bli riktigt bra under hösten. I år sitter vi i samma rum och välkomnar det nya året.


Med detta knyter jag ihop 2006 och slänger bakom mig. Samtidigt hälsar jag 2007 välkommen!