04 april 2007

Tillbaka till vardagen!

Så har syster och systerbarn åkt hem igen. Känner mig som en urvriden disktrasa.. Det är verkligen så oerhört energitagande att ha släkten på besök. Men kul har det varit!
Eller som store sonen sa när vi vinkade åt dom där de satt på bussen: "Det känns inget roligt att de åker.."

Nu ska jag läsa ikapp lite på nätet och sedan slänga mig i soffan.

01 april 2007

Ego Girl

Man tar henne för den hon är eller man hatar henne. Carolina Gynning.
I torsdags hittade jag hennes bok "Ego Girl" på loppisen. En bok som jag velat läsa sedan den kom ut.
Minns när hon var inne i huset. Vägrade låta hennes siliconbröst, löshår och fejknaglar lura mig. Det fanns en hjärna där bakom den blonda attityden, det var jag helt säker på! Hon skulle bara lära sig att använda den.. ;o)

Igår kväll när barnen lagt sig så slog jag upp boken och började läsa. Sen läste jag tills den var slut. Det har inte hänt på evigheter att jag läst en bok i ett svep från pärm till pärm! Men hennes liv fascinerade mig och precis som jag känt så hade tjejen all den skinn på näsan och just den jävlaranaman som jag gillar. Hon må ta plats och vara högljud, men jag gillar det! Hon har så jäkla rätt i när hon säger att man får ta det eller inte. Hon kan inte ändra sig för att passa in i en mall.

Rent litterärt får kanske inte boken högsta betyg. Men innehållsmässigt fångade den mig. Och jag står fast i min åsikt; jag gillar henne!