19 januari 2007

Allting vitt, vitt, vitt!

Så kom det ytterligare en dm snö inatt! Allting ligger under ett puffigt, vitt täcke. Så även mina sommardäck.. Hmm.. Planeringens mästarinna? Njet. Dessutom har jag bara TRE vinterhjul då det fjärde sitter som berget. Dumt!
Har längtat efter snön och hoppas att den får ligga lääänge denna gången. Över helgen stannar den iaf, det har lovats kallt. Och mer snö är enligt prognoserna på ingång. Barnen ska till sin pappa i helgen, men jag tror att jag lurar med allesammans till pulkabacken! Med lite god fika.. Erkänner, JAG vill åka pulka! *Fnissar*

Nu ska jag hoppa i duschen så att jag och barnen kan åka upp till centrum en sväng. Efter avlämning av barn till faderskapet så ska jag ta med mig hundar och kamera ut en sväng tror jag. Kombinera träning och fotografering, kan det bli bättre?

16 januari 2007

Lugnet lägger sig..

Det är kul när de kommer, men skönt när de åker.. *L* Det blir så ruggans intensivt när föräldrarna kommer upp på besök. Det ska umgås, hittas på saker. Hela tiden! Men nu har de åkt för den här gången och jag känner mig som en urvriden disktrasa.
Blir tidig kväll..

Har fixat dit det nya batteriet på bilen idag. Det funkade! Blev billigt, batteriet kostade 100 spänn på skrotan (åh, vad det var HÄRLIGT att vara på en bilskrot igen!!!)! *glad* Bytte sedan 2 av hjulen till vinterhjul, innan mitt fälgkors tvärdog. Förstörde det redan förra gången jag bytte hjul, men inte värre än att det nätt och jämt funkade denna gången. Tills två av hjulen var bytta dårå.. Så nu måste jag köpa nytt fälgkors innan jag kan byta de andra två. Sedan ska bilen köras iväg på lagning! Min pärla! :o)