04 maj 2007

Besviken..

Jag och barnen har under vintern ingått som testfamiljer för ett nystartat klädmärke som tillverkar funktionskläder för barn, GNEIS.
Vi har slitit på kläder, dokumenterat skador, svarat illsnabbt på enkäter, gjort allt för att vara bra testare och att få möjligheten att fortsätta "samarbeta" med klädmärket. Nu kommer en ny kollektion..
När de släpper den här kollektionen så gör de två saker som upprör mig.

Det första är att de väljer att bortse från "enkätplikten" och erbjuda ALLA testfamiljer möjlighet att bli testfamilj i denna kollektion. Att svara på enkäterna var ett av huvudvillkoren som tesfamilj. Det stod med STORA bokstäver att om man inte fullföjde detta så kom man inte att få ingå nåt mer i testet på kläderna.
Nu skriver de i stället:
"Vi vill rikta ett stort tack till alla för ett fantastiskt engagemang kring både enkäter och annat. Vi har haft stor nytta av era svar när vi tagit fram årets kollektion. Vi tror att några av er slarvade lite (?) med enkäterna - men vi är inte säkra, eftersom enkäterna inte fungerade för alla. Vi har därför beslutat att ha ett förlåtande sinne och släppa enkäterna med detta."

Jaha..

Nästa grej de gör är att inte förvarnar att betalning av testkollektionen (dryga 1600 spänn) Ska vara inne denna månaden. Igår kommer följande "förvarning":
"Senast söndag hoppas jag kunna skicka ut länken till en fungerande beställning. Då har du ca 3-4 dagar på dig att göra ditt sista steg i beställning, dvs. själva betalningen, vilket jag hoppas inte innebär några problem eftersom du då redan har bestämt dig."

Ehh.. Nej, säkert inga problem om man bestämt sig OCH är högavlönad ELLER sitter med dubbla inkomster.
Men för mig, ensamstående, sjukskriven och med kass ekonomi är 1600 spänn HELVETES mycket pengar som jag INTE kan få fram med ett varsel på en knapp vecka.

Skit ner er GNEIS!! *Tvärsur och besviken*

30 april 2007

Sköna maj välkommen..

Våren är här! Skön Valborg på er allihop!
~
Och som en liten bonus måste jag delge den här vackra bilden.. *Älskar*


Älskar maskrosor!


I min värld är maskrosor en av de vackraste "blommor" som finns. Idag plockade barnen en bukett till mig och den pryder just nu köksbordet.

Saknar stora gula fält i Skåne och då är det inte bara rapsfält jag snackar om.. Stora ängar gula av dessa vackra ogrässolar. Minns att jag fotade min svarta hund i ett sådant fält. Vacker kontrast blev det. Här uppe växer maskrosorna som vitsipporna, i glesa dungar och inte över hela fält. Så någon hund i maskrosfält blir det inte här..